02.12.2023.

Održan tradicionalni humanitarni koncert Lige protiv raka KKŽ

Objavljeno u kategorijama: Novosti

 MOB 32


U ispunjenoj dvorani Domoljub u Koprivnici jučer je održan tradicionalni koncert Lige protiv raka KKŽ na kojem su nastupili članovi i članice KUD-a Molve te svojom izvedbom, pjesmom i plesom oduševili mnogobrojnu publiku. Koncert je bio humanitarnog karaktera, a prikupljena sredstva će se usmjeriti u aktivnosti kojima se javnost upozorava na važnost preventivnog djelovanja i borbu protiv raka. Podršku su ispred Koprivničko-križevačke županije pružili zamjenik župana Ratimir Ljubić i pročelnica Melita Ivančić, ispred Općine Molve načelnik Zdravko Ivančan, ravnatelji i djelatnici županijskih zdravstvenih ustanova, članice i članovi Lige te drugi brojni gosti.

MOB 2

Kako je u prigodnom govoru istaknula predsjednica Lige protiv raka Koprivničko-križevačke županije Andreja Lukić Suknaić, podrška zajednice u aktivnostima Lige je od velikog značaja, a Liga će i dalje raditi na osvješćivanju javnosti o važnosti vođenja brige za vlastito zdravlje. U planu je i veliki humanitarni koncert u sportskoj dvorani Srednje škole Koprivnica koncem ovog mjeseca kojim će se zaključiti aktivnosti za ovu godinu, no isto tako već se kreće u planiranje zdravstvenih akcija za nadolazeću.

20231201 194344Uz zahvalu Županiji, Gradu Koprivnici, KUD-u  i Općini Molve, udrugama žena s područja općine Molve, Braći hrvatskog zmaja i ostalima koji su pridonijeli u organizaciji koncerta, predsjednica Lige je pozvala sve da se i dalje ustrajno bore protiv bolesti koja je u raznim oblicima prisutna u svijetu.

MOB 97

Kako je bilo na nastupu KUD-a Molve pogledajte u fotogaleriji.

Služba ureda župana

  

Pročitano 1042 puta