03.12.2023.

Županijski Športski ribolovni savez održao redovnu Skupštinu

Objavljeno u kategorijama: Novosti

403603287 592980636287326 2349636235877946043 n


U nedjelju 3. prosinca u Koprivnici je održana redovna Skupština Športskog ribolovnog saveza Koprivničko-križevačke županije kojoj su prisustvovali zamjenik župana Ratimir Ljubić te predsjednik Hrvatskog športsko ribolovnog saveza Vladimir Sever.  Skupštinu je vodio predsjednik Ivan Petak, a u radu su sudjelovali članovi ribolovnih klubova s područja županije.

Zamjenik Ljubić je čestitao na svim uspjesima koji su postignuti te pohvalio kvalitetnu suradnju sa Županijom i rad Saveza istaknuvši važnost koju ribolovci, bilo da se disciplinom bave amaterski ili profesionalno, imaju u životu zajednice.  

 Nakon rekapitulacije aktivnost tijekom godine i usvajanja Izvješća o radu, raspravljano je i o novim projektima poput organizacije Spin kupa na rijeci Dravi koji će se odvijati iduće godine. Dodijeljena su i priznanja, pa su tako za izvrsne rezultate priznanja dobili klubovi: ŠRK Bistra Repaš, ŠRK Smuđ Legrad i ŠRK Štuka Colmic iz Torčeca. Pojedniačna priznanja su dobili: Kruno Milić i Patrik Orehovački (ŠRK Štuka Colmic) Miroslav Galešić (ŠRK Smuđ Legrad)  i Josip Pregiban (ŠRK Bistra Repaš),  dok je priznanje za fair play dobio ŠRK Hlebine iz Hlebina.   

Izvor fotografija: ŠRS KKŽ

Ured župana

Pročitano 557 puta