06.12.2023.

U Općini Gola otvorena novoobnovljena stomatološka ordinacija

IMG 20231206 WA0025


Župan Darko Koren, zamjenik župana Ratimir Ljubić, ravnateljica Doma zdravlja Koprivničko-križevačke županije Mirjana Hanžeković i pročelnica po ovlaštenju župana Upravnog odjela za zdravstveno-socijalne djelatnosti Ana Mušlek danas su boravili u posjetu Općini Gola, gdje su obišli novoobnovljenu stomatološku ordinaciju te se sastali s načelnikom Općine Stjepanom Milinkovićem i suradnicima.

Kako bi svojim stanovnicima osigurala što kvalitetniju zdravstvenu zaštitu, u suradnji sa županijskim Domom zdravlja, Općina Gola uložila je 55.000 tisuća eura u rekonstrukciju i opremanje stomatološke ambulante, a ordinaciju vodi liječnica stomatologinja Ana Zrna.

Župan je pohvalio liječnicu na motivaciji za rad u ruralnim sredinama, ujedno zahvalivši Općini i Domu zdravlja na suradnji.

quote desni 3Općina Gola odličan je primjer sinergije djelovanja na regionalnoj i lokalnoj razini s ciljem podizanja zdravstvene zaštite pacijenata. Hvala načelniku Milinkoviću na suradnji u svim pitanjima, ali i na njegovom liječničkom angažmanu, a ovo zanimanje je puno više od toga – to je poziv koji se živi. Čestitam svima koji su sudjelovali u ovom projektu, a liječnici i cijelom timu želim uspješan rad“, dodao je župan.

IMG 20231206 WA0015

Ravnateljica Hanžeković također je izrazila zadovoljstvo otvaranjem ordinacije koja je opremljena po visokim standardima, a posebno je istaknula važnost suvremene stomatološke stolice koja će liječnici omogućiti još kvalitetniji rad. Pohvalila je inicijativu načelnika Milinkovića za unaprjeđenjem zdravstvene zaštite i suradnju s Općinom te je dodala kako je Gola nedavno dobila i liječnicu obiteljske medicine.

quote desni 3Ova je Općina primjer na koji način osigurati zdravstvenu zaštitu u ruralnim sredinama, što je danas velik problem na razini cijele države. Hvala načelniku Milinkoviću na podršci, ali i na njegovom predanom liječničkom radu gdje nam je uvijek bio na usluzi, a posebno zahvaljujem i Županiji na potpori u cjelokupnom radu i kapitalnim projektima“, istaknula je ravnateljica Hanžeković te zahvalila i medicinskom timu u Općini, kako u stomatološkoj ordinaciji, tako i u ordinaciji obiteljske medicine.

IMG 20231206 WA0015

Načelnik Milinković kazao je kako na području općine provode brojne projekte kojima unaprjeđuju kvalitetu života mještana:

quote desni 3Posebno su nam važni projekti dostupne i kvalitetne zdravstvene zaštite poput ovog i ponosni smo na njegovu realizaciju. Hvala Domu zdravlja na pomoći, Županiji i liječnici stomatologinji, a posebne pohvale idu medicinskom timu u Općini koji su svojom stručnošću i odgovornošću na usluzi mještanima. Vjerujem kako ćemo i nadalje zajednički ostvarivati ovakve projekte na dobrobit naših mještana.“

IMG 20231206 WA0016

Stomatologinja Zrna zahvalila je Županiji, Domu zdravlja i Općini na ulaganju u poboljšanje zdravstvene zaštite, a prostore ordinacije blagoslovio je župnik Branko Sajković.

Otvorenju novoobnovljene ordinacije prisustvovali su i pomoćnica ravnateljice Doma zdravlja za sestrinstvo Biserka Zlatar, pomoćnik ravnateljice za kvalitetu zdravstvene zaštite Nino Ivanuša, liječnica obiteljske medicine Jasmina Ilić te zaposlenici ordinacija u Goli, Doma zdravlja i Općine.

Služba ureda župana


Pročitano 657 puta