20.12.2023.

Održana zajednička sjednica Predsjedništva, Zapovjedništva, Nadzornog odbora i delegata Skupštine VZ KKŽ

Objavljeno u kategorijama: Novosti, Zaštita i spašavanje

WhatsApp Slika 2023 12 20 u 10.23.30 2eccfea4


U prostorijama vatrogasnog doma u naselju Domaji u utorak je održana  zajednička sjednica Predsjedništva,  Zapovjedništva,  Nadzornog odbora i delegata Skupštine Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije kojoj su prisustvovali zamjenik župana Ratimir Ljubić i pročelnica Melita Ivančić, predsjednik VZŽ Darko Palaš i zapovjednik VZŽ Zvonimir Habijan te načelnik Općine Sokolovac Vlado Bakšaj.

Na sjednici su predstavljeni planovi za 2024. godinu te su jednoglasno doneseni Program rada, Financijski plan, te Plan nabave  za 2024. godinu. Zapovjednik Zvonimir Habijan je prezentirao izvješće o broju intervencija tokom 2023. godine s osvrtom na intervencije prilikom poplava.

Nakon poplava u Podravini Koprivničko-križevačka županija je u dogovoru sa dužnosnicima Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke kupila opremu za koju smo procijenili da nam nedostaje kod velikih interevencija kao što je bila poplava, ta oprema je dana na korištenje operativnim snagama vatrogastva.

viber slika 2023 12 20 07 34 57 400

Ovo je bila prilika i da se premijerno članovima skupštine Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije prezentira spomenica koja je izrađena u spomen na sudjelovanje vatrogasaca u obrani od poplave, te će biti dodijeljena svakom operativnom vatrogascu koji je sudjelovao u obrani od poplave.

Zamjenik Ljubić obratio se Skupštini te pohvalio rad vatrogasaca i zahvalio ih na svemu što čine za sigurnost žitelja naše županije, a predsjednik VZO Sokolovac Zlatko Blažic tom je prilikom dodijelio i priznanja zaslužnima za razvoja vatrogastva VZO Sokolovac.

Izvor: VZ KKŽ

Služba ureda župana

Pročitano 405 puta