22.12.2023.

Udruga Bolje sutra svečano preuzela nove prostore i proslavila 20 godina rada

Objavljeno u kategorijama: Novosti

civilna zastita 6 3


U koprivničkom Kampusu danas je održana završna konferencija projekta „Deinstitucionalizacijom do prava na neovisan život u lokalnoj zajednici“ kojeg je provodila Udruga Bolje sutra. Osim svečanog otvorenja novog prostora Udruga je proslavila i 20 godina rada,  a čestitke su uputili zamjenik župana Ratimir Ljubić i zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž.

Novim objektom je osiguran  adekvatan prostor i potrebna opremu za osobe s invaliditetom kako bi im se omogućila izvaninstitucionalna podrška te pružanje socijalnih usluga u kombinaciji sa psihosocijalnom pomoći za odrasle osobe s invaliditetom.

Ispred Udruge Bolje sutra prisutnima se obratila predsjednica udruge Marija Mraz koja je kazala kako će novi prostori uvelike poboljšati život osoba s invaliditetom te je zahvalila institucijama, ustanovama i udrugama na podršci.

Boljesutra 3

Zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž je dodala kako će projekt doprinijeti kvalitetnijem radu udruge, a podršku je iskazao i zamjenik župana Ratimir Ljubić istaknuo je kako je udruga do sada puno učinila na promicanju prava za osobe s invaliditetom, ali u obrazovnom procesu.

Izvor: epodravina.hr

Služba ureda župana

Pročitano 666 puta