12.02.2024.

U Gornjoj Rijeci održan jubilarni 20. Sidonijin dan

Objavljeno u kategorijama: Novosti

IMG 20240209 WA0070


Udruga Potkalnički plemenitaši, u petak 09. veljače je u Osnovnoj školi Sidonije Rubido Erdödy u Gornjoj Rijeci organizirala jubilarni 20. Sidonijin dan.

Okupljene je na samom početku pozdravio ravnatelj Osnovne škole Sidonije Rubido Erdödy, Darko Zvonar, a prigodne riječi je uputio i načelnik Općine Gornja Rijeka Darko Fištrović.

Jubilarni 20. Sidonijin dan otvorio je zamjenik župana Ratimir Ljubić.

IMG 20240209 WA0048

“Čestitam domaćinima i organizatorima, a isto tako i svim učenicima, ravnatelju i djelatnicima škole. Ponosni smo na ovu školu, koja je jedna od većih u našoj županiji, koja je predvodnica obrazovanja. Nadam se da ćete svi danas uživati u ovom programu i otići kući puna srca”, rekao je Ljubić.

IMG 20240209 WA0057

Program su uljepšale sopranistica Natalija Kralj, glazbenica Ena Pavlović, spisateljica Andreja Pavlović, bilo je i melodija tamburaškog orkestra Črni Tomaši iz Lobora, pjesme Kalničkih slavuja, recitacija polaznika Osnovne škole te vrtića Mali medo, plesnih izvedbi plesne skupine Sidonija i pjesme ŽVG Kajda.

Svečanom programu nazočili su župnik Ivan Novak, direktorica križevačke Turističke zajednice Olinka Gjigaš, načelnik Kalnika Mladen Kešer te brojni uvaženi gosti.

Izvor: prigorski.hr

Služba ureda župana

Pročitano 436 puta