13.03.2024.

U Županijskoj HGK u tijeku Info dan za obrtnike i poduzetnike

Objavljeno u kategorijama: Novosti, Gospodarstvo i komunalna djelatnost

Konferencija za poduzetnike 2


U organizaciji HGK Županijske komore Koprivnica, Obrtničke komore KKŽ i PORA Regionalna razvoja agencija KKŽ danas se u Koprivnici održava Info dan za obrtnike i poduzetnike na kojem će biti predstavljani aktualni natječaji i poticaji za poduzetnike.

Konferenciji ispred Koprivničko-križevačke županije prisustvuje zamjenik župana Ratimir Ljubić koji se uvodno i obratio poduzetnicima.

Konferencija za poduzetnike 7

„Županija kontinuirano potiče razvoj poduzetništva brojnim programima, primjerice potporama za samozapošljavanje kroz program START UP ili  subvencioniranjem kamata za poduzetničke kredite korisnicima HBOR-ovih programa. Ove smo godine u županijskom Proračunu osigurali gotovo dva milijuna eura za 24 javna poziva iz područja gospodarstva na koje se može aplicirati pa vjerujem da će svatko pronaći neku mjeru ili adekvatnu potporu“, poručio je zamjenik Ljubić.

Konferencija za poduzetnike 1

U sklopu Info dana održavaju se prezentacije potpora, a stručnjaci iz različitih institucija će odgovoriti na pitanja vezno uz potpore za financiranje poduzetničkih projekata.

Služba ureda župana

 

Pročitano 344 puta