15.03.2024.

Srednja škola Ivan Seljanec iz Križevaca osvojila nagradu za najljepšu učionicu

Objavljeno u kategorijama: Novosti

WhatsApp Slika 2024 03 15 u 16.26.27 9a61f655


U petak, 15. ožujka u HRT-ovu studiju Zvonimir Bajsić održana je tradicionalna dodjela nagrada najljepšim školskim vrtovima u Republici Hrvatskoj, kojoj je ispred Koprivničko-križevačke županije prisustvovao zamjenik župana Ratimir Ljubić.

 Ekološko-obrazovni projekt Hrvatska radiotelevizija provodi u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja i uz potporu Ministarstva poljoprivrede, Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost te brojnih privatnih donatora. Ove godine Nagradu za najljepšu učionicu na otvorenome, dobila je Srednja škola Ivan Seljanec iz Križevaca.

Na svečanosti je dodijeljen i niz priznanja. Pobjednici su dobili novčane nagrade u vrijednosti 1330, 660 te 400 eura te darove donatora koji podupiru projekt. To su ove godine Interpretacijski centar maritimne baštine DUBoak, Park prirode Papuk, Destinacijska Agencija Križevci, Grad Križevci, Kozmološki centar Križevci, Aquae Vivae, Krapinske Toplice, Muzeji Hrvatskog zagorja, Unichem Agro, Ambijenti Čakovec, Studio Reci DA, Hortikultura Vojtić.

Osim nagrada i veselog druženja publiku je razveselio i Dječji zbor Hrvatske radiotelevizije, a voditelji svečanosti dodjele nagrada bili su Zlata Muck Sušec i Mirko Fodor.

Svečana dodjela nagrada moći će se pogledati u nedjelju, 24. ožujka na Trećem programu Hrvatske televizije s početkom u 13 h.

Izvor: HRT

Služba ureda župana

Pročitano 245 puta