13.04.2024.

U sklopu proslave 31. rođendana Koprivničko-križevačke županije otvorena manifestacija Tradicija naših starih i Sajam domaćih proizvoda

Objavljeno u kategorijama: Novosti

2 6


Koprivničko-križevačka županija danas slavi svoj 31. rođendan te je tim povodom na koprivničkom Zrinskom trgu svečano otvorena manifestacija Tradicija naših starih i Sajam domaćih proizvoda.

1 13

Manifestaciju je otvorio župan Darko Koren koji je u prigodnom govoru uz čestitku povodom Dana županije zahvalio svima koji su sudjelovali u organizaciji te pozvao sugrađane da podrže izvođače i izlagače koji su se ove godine okupili u rekordnom broju.

1 16

Čestitku Županiji je uputio i koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić koji je izrazio zadovoljstvo što Koprivnica može sudjelovati kao sudomaćin u obilježavanju Dana županije te poželio svima da se ugodno provedu na programima koje je za građane pripremila Županija.    

1 14

Posjetitelji su uživali u bogatom kulturno umjetničkom programu na kojem je nastupalo 130 sudionika KUD-ova, folklornih ansambala te likovnih udruga, a na sajmu sa svojim domaćim proizvodima predstavilo oko šezdesetak izlagača, poljoprivrednih gospodarstava, malih obrtnika i udruga, kod Gradske knjižnice „Fran Galović“ svoju je djelatnost predstavila bibliobusna služba, a građani su razgledali i izložbu Pisanica od srca.

1 46

Današnjem otvorenju manifestacije prisustvovali su i zamjenik župana Ratimir Ljubića, predsjednik Županijske skupštine Damir Felak, zastupnik u Hrvatskom saboru Darko Sobota, zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž, članica Uprave tvrtke Podravka Liljana Šapina, članice i članove Županijske skupštine, županijski pročelnici i ravnatelji ustanova te brojni drugi gosti i uzvanici.

1 50

Dodajmo kako će se u dvorani Domoljuba u 18 sati održati  svečani koncert  „Glazbena šetnja kroz županiju“ na kojem će stotinjak članova vokalnih i tamburaških sastava izvesti najljepše podravske i prigorske pjesme. Ulaz na koncert je besplatan.

Služba ureda župana

Pročitano 404 puta