19.04.2024.

Održan susret vatrogasaca odlikovanih plaketama Deželića i Kolarića

Objavljeno u kategorijama: Novosti, Zaštita i spašavanje

IMG 0091


Vatrogasna zajednica Koprivničko-križevačke županije u četvrtak, 18. travnja je bila domaćin susreta vatrogasaca odlikovanih plaketama Deželića i Kolarića. Susretu su prisustvovali vatrogasci s područja Koordinacije vatrogasnih zajednica županija sjeverozapadne Hrvatske u koje spadaju Krapinsko-zagorska, Varaždinska, Međimurska i Vatrogasna zajednica Koprivničko-križevačke županije. 

IMG 20240418 185223

Susretu odlikovanih su uz vatrogasce nosioce najviših vatrogasnih odlikovanja uveličali zamjenik župana Ratimir Ljubić, glavni vatrogasni zapovjednik RH Slavko Tucaković, predsjednici Vatrogasnih zajednica s područja Koordinacije sjeverozapadne Hrvatske Nedjeljko Vukalović i Stjepan Skuliber te zapovjednici i tajnici Robert Meglić, Željko Nagy, Zvonimir Habijan, Mirjana Futač i Zvonko Videc.

IMG 0098

Svi govornici su zahvalili odlikovanima te istaknuli da su odlikovanja u razini nagrade za životno djelo u vatrogastvu, a svaki nositelj tih odlikovanja je svojim primjerom i zalaganjem otvorio put novim generacijama protkan radom i humanošću.

Izvor: VZ KKŽ

Služba ureda župana

Pročitano 223 puta