22.04.2024.

Branitelji i koprivnički srednjoškolci na terenskoj nastavi u Vukovaru

SIM 4869


Udruga Prvi hrvatski redarstvenik Koprivničko-križevačke županije nastavlja s provođenjem aktivnosti kojima brine o vrijednostima te promovira istinu o Domovinskom ratu. U sklopu programa „Branitelji učenicima pružaju odgovore o Domovinskom ratu koji su najbliže povijesnoj istini" na poziv učenika Srednje škole usmjerenja medicinska sestra – tehničar održana je edukacija na temu "Medicinari u Domovinskom ratu".

Članovi udruge Prvi hrvatski redarstvenik Koprivničko-križevačke županije u suradnji s braniteljskim udrugama s područje Koprivnice zajedno sa srednjoškolcima u petak 19. travnja sudjelovali su u realizaciji terenske nastave na području grada Vukovara.  

SIM 4909

Stradalim vukovarskim braniteljima te nedužnim civilima i medicinskom osoblju u agresiji na Republiku Hrvatsku odana je dužna počast i poštovanje. Srednjoškolci su kroz priče ratnih veterana doznali više o teškim, ali ponosnim vremenima iz Domovinskog rata i žrtvi koju su branitelji i civili podnijeli kako bi današnje generacije živjele u slobodnoj, suverenoj i neovisnoj europskoj Hrvatskoj.   

Izvor: Udruga PHRKKŽ

Služba ureda župana

Pročitano 223 puta