25.04.2024.

U Novigradu Podravskom otvoren turistički objekt sa smještajnim kapacitetima

IMG 1647


U Novigradu Podravskom danas je svečano otvorena Ruralna kuće za odmor „Marija“, privatni turistički objekt  sa smještajnim kapacitetima kojim će dodatno unaprijediti turističku ponudu ovog dijela Podravine. Svečanosti je prisustvovao i župan Darko Koren sa zamjenikom župana Ratimirom Ljubićem te pročelnica Melita Ivančić.

DJI 0887

Župan je uputio čestitku obitelji Pavunić te svima koji su pridonijeli da se ova privatna inicijativa realizira te podsjetio kako Županija preko Turističke zajednice KKŽ svake godine sufinancira otvaranje novih smještajnih kapaciteta što u konačnici rezultira i povećanim brojem dolazaka i noćenja na našem području. Turistički sektor na kontinentu je u pozitivnom zamahu i razvija se sve više, a ovakve privatne inicijative koje su i nositelji turističke ponude, mnogo znače za lokalnu zajednicu, ali i cijelu Podravinu i Prigorje, istaknuo je župan te i službeno otvorio objekt.

IMG 1690

Prigodnim riječima obratili su se i vlasnica Ivana Pavunić, načelnik Općine Novigrad Podravski Zdravko Brljek, ispred Općine Virje pročelnica Kristina Filipović te direktor TZP Središnja Podravina Nikola Cik.

IMG 7722

Izvor fotografija: Đuro Grčić

Služba ureda župana  

Pročitano 410 puta