16.05.2024.

U Koprivnici proglašeni dobitnici Naj dječjeg djela

Objavljeno u kategorijama: Novosti

150524 Naj djecje djelo Veliko srce koprivnickog djeteta 34


Učenicima sudionicima projekta Veliko srce koprivničkog djeteta – natječaja Naj dječje djelo jučer su dodijeljena priznanja i nagrade. Riječ je o projektu Dječjeg gradskog vijeća Grada Koprivnice i Društva Naša djeca Koprivnica koji se provodi od 2015. godine, a dodjelom nagrada nastoji se inspirirati djecu i njihove učitelje, stručne suradnike, ravnatelje, voditelje, roditelje i ostale važne osobe u životu djeteta u činjenju dobrih djela, osobito u vršnjačkom pomaganju, pomaganju starijim osobama, pomaganju osobama s invaliditetom i ranjivim skupinama te promicanju dječjih prava i osnaživanju dječjih sposobnosti.

Dječji gradski vijećnici na posebnoj sjednici odabrali su dobitnika glavne nagrade, a pobjednik je odabran već u prvom krugu glasovanja. U konkurenciji su bili Patricija Car iz Osnovne škole Podolice, Šimun Vidaković iz Osnovne škole Đuro Ester, Taša i Zoja iz Osnovne škole Đuro Ester, grupa učenika iz sedmog i osmog razreda Osnovne škole Đuro Ester, učenici četvrtog razreda Osnovne škole Braća Radić i učenici sedmog razreda Osnovne škole Braća Radić.

150524 Naj djecje djelo Veliko srce koprivnickog djeteta 64

Svečanosti dodjele, koja je u Osnovnoj školi Podolice, uz brojne goste i uzvanike prisustvovali su zamjenik župana Ratimir Ljubić, zamjenica koprivničkog gradonačelnika Ksenija Ostriž te predsjednica koprivničkog Društva Naša djeca Jadranka Lakuš.

Nagrada Naj dječje djelo  je dodijeljena učenicima sedmog razreda Osnovne škole Braća Radić, a svim prijavljenim učenicima čija su dobra djela predložena za nagradu dodijeljene su pohvalnice.

Izvor:drava.info

Služba ureda župana

Pročitano 354 puta