16.05.2024.

U sklopu programa LIFE predstavljene mogućnosti financiranje projekata privatnog i javnog sektora

Objavljeno u kategorijama: Novosti

Projekt LIFE 6


Europe Direct Koprivničko-križevačke županije i PORA Regionalna razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije u suradnji s Ministarstvom gospodarstva i održivog razvoja, danas su organizirali predstavljanje Programa LIFE – mogućnosti financiranja projekata za predstavnike javnog i privatnog sektora.

Predstavljanju su prisustvovali zamjenik župana Ratimir Ljubić i ravnateljica PORA-e Melita Birčić, načelnici općina te  predstavnici javnog, privatnog i civilnog sektora s područja Koprivničko-križevačke županije kako bi se pobliže informirali o Programu LIFE - instrumentu Europske unije namijenjen financiranju aktivnosti iz područja zaštite okoliša, očuvanja prirode i djelovanja u području klime.

Projekt LIFE 5

Dodajmo kako je Europe Direct Koprivničko-križevačke županije jedan od 11 Europe Direct centara u Hrvatskoj djeluje pri PORI Regionalnoj razvojnoj agenciji Koprivničko-križevačke županije kontinuirano od 2021. godine i ima za cilj promovirati vrijednosti i načela Europske unije na lokalnoj i regionalnoj razini što i kontinuirano radi na području naše Županije.

 

Služba ureda župana

Pročitano 234 puta