23.05.2024.

Održana konferencija „Žene u poslovnom svijetu- uspjeh je moj izbor“

Objavljeno u kategorijama: Novosti

20240523 140421


HGK ŽK Koprivnica u suradnji sa Klubom poslovnih žena Alfa organizirala je konferenciju   koja se održala danas u prostorima HGK ŽK Koprivnica. Konferenciji koja okuplja žene iz poslovnog svijeta i otvara pitanja vezana uz žensko poduzetništvo i položaj žena u gospodarskom sektoru su prisustvovali župan Darko Koren i koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić.

IMG 7612

Uvodnim riječima prisutnima se ispred domaćina i HGK ŽK Koprivnica obratila Renata Lohajner  koja je kazala kako su ove konferencije postale središnje mjesto okupljanja poslovnih žena i poduzetnica u Koprivničko-križevačkoj županiji s ciljem promocije ženskog poduzetništva i žena u poslovnom svijetu koja imaju prilike razmijeniti iskustava i ostvariti nove poslovne kontakte.

Predsjednica Kluba poslovnih žena Alfa Sanja Pernjak je izrazila zadovoljstvo što se svake godine okuplja velik broj poduzetnica te zahvalila Županiji i Gradu na potpori. Čestitku na još jednoj konferenciji uputili su i gradonačelnik Jakšić te župan Koren koji su istaknuli kako žensko poduzetništvo i uspjesi koje žene postižu u brojnim manjim i većim kompanijama te u javnom sektoru jasno govore da u biti nema razlike između muškaraca i žena u poslovnom smislu već je glavni kriterij po kojem se možemo razlikovati kompetentnost i sposobnost, upornost i svestranost, a to su kvalitete koje današnjim poduzetnicama nimalo ne manjkaju.

20240523 141411

Nakon uvodnih govora uslijedio je panel na kojem su sudjelovale Sanja Garaj Miloš, direktorica sektora Korporativni marketing Podravka d.d., Ružica Petričec Fabijanec, članica Uprave Rasco d.o.o., Marina Ivanović, izvršna direktorica Poljocentar d.o.o., Ljiljana Pavlić, direktorica Agora Invest j.d.o.o. i vip zastupnik Merkur osiguranju, Željka Lukanec, osnivačica i vlasnica obrta Poklon dobra ideja, a na kraju konferencije je održano i motivacijsko predavanje pod nazivom „Žongliranje naših uloga – izvor stresa ili put k uspjehu“ koje je održala Ana-Marija Vidjak, dipl. socijalni pedagog, edukator i poslovni trener.

20240523 142136

Služba ureda župana

Pročitano 232 puta