14.06.2024.

Koprivnička Osnovna škola Podolice proslavila drugi rođendan

Objavljeno u kategorijama: Novosti

20240614 100126


Najmlađa koprivnička Osnovna škola „Podolice“ svečanim je programom pred mnogobrojnim učenicima, nastavnicima, zaposlenicima i prijateljima škole, proslavila svoj drugi rođendan i ujedno Dan škole.

Ravnateljica Helena Knežević u prigodnom se govoru zahvalila svim djelatnicima Grada na svesrdnoj podršci koji se pokazuje, ne samo kao pravi partner, nego i istinski prijatelj škole. Zahvale je uputila i svim zaposlenicima škole kao i učenicima na trudu i zalaganju.

20240614 100828

„Ponosni smo na sve vas bez obzira jeste li nešto osvojili ili ne na natjecanjima, jeste li se isticali ili ne. Svi ste vi naši učenici koje cijenimo, pratimo, odgajamo i obrazujemo. Želim vam da se dobro i kvalitetno odmorite na zasluženim ljetnim praznicima koji su pred vama“, kazala je ravnateljica Knežević.

Uime Koprivničko-križevačke županije okupljenima se obratio zamjenik župana Ratimir Ljubić.

20240614 101334

„Iako ste najmlađa koprivnička škola i imate trenutno najveće, poglavito što se tiče cjelodnevne nastave, jednako ste uspješni kao i preostale tri škole od kojih svakodnevno dolazi podrška u svim segmentima, zato vam na tome još jednom čestitam“, rekao je zamjenik župana Ljubić.

Proslavi drugog rođendana „Podolica“ prisustvovao je i saborski zastupnik i gradonačelnik Mišel Jakšić koji je posebno vezan uz nastajanje ove škole.

20240614 101553

 „Naravno da su nam sve škole na području grada Koprivnice i jako drage i jako važne, ali uvijek uz svaku školu nađemo jednu emociju koja nas uvijek s njom spaja. Uz ovu školu smo ja osobno i moj tim te ravnateljica OŠ „Đuro Ester“ Sanja Prelogović posebno vezani jer smo ju zajedničkim snagama izgradili i to je nešto što će nas zauvijek pratiti i puniti jednim veseljem kada ćemo dolaziti ovdje do samoga kraja naših života“, rekao je gradonačelnik Jakšić, poželjevši svim osmašima dobre upisne rezultate u željene srednje škole, a svima ostalima zasluženi ljetni odmor od školskih obaveza.

20240614 100247

Tijekom prigodnog programa nagrađeni su učenici u kategorijama najbolji prijatelj, odlični učenici i kategorija nagrada škole i nagrada generacije, dok je posebno emotivan dio bio oproštaj od učiteljice geografije Dubravke Vajdić Kolarić koja odlazi u mirovinu.

Izvor teksta: Grad Koprivnica

Foto: KKŽ

Služba ureda župana

Pročitano 144 puta