20.06.2024.

Na Sveučilištu Sjever održane promocije prvostupnika i magistara

Objavljeno u kategorijama: Novosti

Sveuciliste Sjever promocije


U četvrtak, 20. lipnja na Sveučilištu Sjever - Sveučilišnom centru Koprivnica održane su svečane promocije prvostupnika i magistra. Promovirano je ukupno 216 studenata, a titulu prvostupnika prehrambene tehnologije steklo je 13 studenata, magistra ambalaže, recikliranja i zaštite okoliša 14, 38 studenata postali su prvostupnici, a njih 19 magistri medijskog dizajna.

 Što se tiče Odjela poslovanja i menadžmenta 40 studenata dobilo je titulu prvostupnika. Odjel za komunikologiju, medije i novinarstvo ima 29 novih prvostupnika i 20 novih magistara. Titulu prvostupnika logistike i mobilnosti steklo je 11 studenata, a titulu magistra održive mobilnosti i logističkog menadžmenta 32 studenata.

Sveuciliste Sjever promocije 51

Svečanosti su uz članove obitelji i prijatelje promovenata, prisustvovali saborski zastupnik i  gradonačelnik Mišel Jakšić te ispred Koprivničko-križevačke županije pročelnica Službe ureda župana Melita Ivančić.

Tijekom svečanih promocija posebno su pohvaljeni studenti sa svakog Odjela s ostvarenim najboljim prosjekom ocjena, kao i za sveukupni uspjeh i aktivnost tijekom studiranja.

Izvor: Grad Koprivnica

Služba ureda župana

Pročitano 129 puta