30.06.2024.

Kluba liječenih alkoholičara Križevci proslavio 50 godina djelovanja

kla1


U subotu, 29. lipnja u multimedijskoj dvorani Gradske knjižnice „Franjo Marković“ Križevci održana je 50. jubilarna godišnja skupština Kluba liječenih alkoholičara Križevci. Predsjednik Kluba Nikola Gašparić je govorio o 50 godina djelovanja KLA Križevci, kao i događanjima od samog osnivanja do danas, a okupljenima se obratila i stručna djelatnica Kluba Dolores Novak koja je, uz podršku obitelji i zajednice, istaknula i  važnost stručne podrške, prepoznavanja i usmjeravanja osoba koje imaju problema sa ovisnošću te pozvala liječnike obiteljske medicine na snažniju suradnju u tom smjeru.

kla8

U sklopu obilježavanja ovog značajnog jubileja, članovima su podijeljena i priznanja za apstinenciju od alkohola, ali i pušenja.

Skupštini su prisustvovali i čestitke uputili i gradonačelnik Mario Rajn,  u ime Koprivničko-križevačke županije pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine Ana Mušlek, Đurđica Trbus u ime Crvenog križa pod čijim je pokroviteljstvom Klub i započeo sa svojim radom te u ime Hrvatskog saveza klubova liječenih alkoholičara čestitke je uputio dopredsjednik Alen Dedi.

Izvor: Grad Križevci

Služba ureda župana

Pročitano 94 puta