14.08.2024.

Općina Koprivnički Bregi svečanom sjednicom proslavila 31. rođendan

Objavljeno u kategorijama: Novosti

Svečana sjednica 24


U Društvenom domu u Koprivničkim Bregima danas je održana svečana sjednica Općinskog vijeća povodom Dana Općine. Svečanosti su ispred Koprivničko-križevačke županije prisustvovali župan Darko Koren, zamjenik župana Ratimir Ljubić i predsjednik Županijske skupštine Damir Felak.

Svečana sjednica 16

 Na samom početku sjednice prisutnima se obratio Denis Zagrajski, član Općinskog vijeća, naglasivši kako je protekla godine bila vrlo uspješna za Općinu te kako će istim tempom nastaviti i u narednom razdoblju. Načelnik Mato Kuzminski prisutne je upoznao s radom u proteklih 12 mjeseci te naglasio kako Općina veliki naglasak stavlja na mlade i brigu o njima.

Svečana sjednica 18

„U top 10 smo hrvatskih općina po broju rođene djece i na to smo jako ponosni, vodimo brigu o mladima najbolje što znamo, ali ne zapostavljamo niti druge skupine društva. Svi mještani daju svoj obol u temelj razvoja naše Općine i na tome im hvala. Posebno hvala svima u regionalnoj i lokalnoj vlasti koja nas podržava u nastojanjima da ovaj prostor bude još bolji, dolaze nam mlade obitelji, to je pokazatelj da dobro radimo. Put je trnovit i težak, ali siguran sam da ćemo uspjeti Koprivničke Brege još više unaprijediti“, poručio je načelnik te pobrojao sve projekte koji su ostvareni i one koji se planiraju.

Svečana sjednica 19

Uime načelnika prisutnima se obratio Ivan Derdić, načelnik Općine Peteranec koji je kazao kako Koprivnički Bregi mogu biti primjer drugim općinama. Prisutnima se obratio i predsjednik Županijske skupštine Damir Felak naglasivši kako je i sam djetinjstvo proveo u Koprivničkim Bregima.

Svečana sjednica 20

„Posebno mi je drago čuti sve pobrojana, a posebno podatak o tome da je Općina ušla u top 10 općina u Hrvatskoj po broju djece. Jer je to nešto osnovno na čemu moramo svi raditi. Da imamo što više novorođene djece. Ako toga neće biti onda je sve skupa upitno jer ima smisla ulagati u infrastrukturu“,  kazao je Felak uz čestitku povodom Dan Općine i blagdana nebeskog zaštitnika sv. Roka.

Svečana sjednica 30

Župan Koren pridružio se čestitkama dodavši kako ovaj susret ukazuje na živost i entuzijazam koji se osjeća u zraku u ovoj općini.

Svečana sjednica 21

„Drago mi je u svakoj našoj lokalnoj sredini svjedočiti uspjesima. Svjesni smo da se nikakvi veliki projekti ne mogu odvijati u kratkom vremenu, tako da moramo dati vremena i prilike svima onima koji odlučuju kamo lokalna sredina ide, da to i ostvare. Ostvareni projekti i rezultat demografskih brojki i trendova je zapravo cilj našeg posla. Lijepo je čuti da svjedočimo jednom ovakvom primjeru. Županija će sigurno i dalje biti na dispoziciji za sve vaše potrebe“, rekao je župan.

Svečana sjednica 22

Prigodnim riječima obratili su se i saborski zastupnik Tomislav Golubić koji je pohvalio rad načelnika Kuzminskog te saborski zastupnik i gradonačelnik Grada Koprivnice Mišel Jakšić koji je istaknuo da ga ovakvi uspješni primjeri općina pune ponosom, posebice kada se vidi koliko se ulaže u infrastrukturu i mlade što pokazuje da ovdje ima života.

Svečana sjednica 23

Dodajmo kako je 15 dobrovoljnih darivatelja krvi dobilo priznanja Općine, priznanje je dobio i Nogometni klub Mladost Koprivnički Bregi za 60 godina djelovanja. Zahvalnicu je dobio i svećenik Branko Horvat, a načelnik se zahvalio i svim djelatnicama i djelatnicima Općine.

Svečana sjednica 28

Uime nagrađenih prisutnima se obratio Ivica Mehkek kazavši kako su krv dali iz humanih razloga te kako se nada da će njihov primjer potaknuti i ostale na darivanje.

Služba ureda župana

Pročitano 202 puta