06.09.2024.

U Art centru Ješkovo održan 28. Susret osoba s invaliditetom i 16. Likovna kolonija

CN9A8223

Danas je u Art Centru Ješkovo održan 28. Susret osoba s invaliditetom sa sportskim natjecanjima i 16. Likovna kolonija "Ješkovo 2024“. Ovaj događaj organizirala je Udruga invalida Koprivničko-križevačke županije, koji je okupio više od 120 sudionika te ponudio niz sportskih i kreativnih aktivnosti članicama i članovima udruga.

Brojnim sudionicima zahvalili su se zamjenik župana Ratimir Ljubić, domaćin susreta i umjetnik Dragutin Ciglar, predsjednik županijske Udruge invalida Miroslav Mačković, direktor Turističke zajednice Središnja Podravina Nikola Cik, načelnik Općine Gola Stjepan Milinković te načelnica općine Đelekovec Lara Samošćanec.

CN9A8381

Zamjenik Ljubić je istaknuo veliki trud u organizaciji događaja koji promovira inkluziju i aktivan život osoba s invaliditetom. Istaknuo je važnost ovakvih manifestacija za razvoj društvene svijesti o važnosti potpore osobama s invaliditetom te ih pohvalio za njihov doprinos zajednici.

Uz bogat sportski i umjetnički program, sudionici su uživali u druženju, glazbi i kreativnom izražavanju.

Valja spomenuti kako je i ovaj događaj dio aktivnosti u sklopu projekta „Družim se i informiram, kreativu konzumiram 2024“ kojeg sufinanciraju Koprivničko-križevačka županija, Općina Gola i Općina Đelekovec.

Koprivničko – križevačka županija i dalje ostaje predana podršci ovakvih inicijativa, koje doprinose kvaliteti života naših sugrađana i jačanju zajedništva u društvu.

Služba ureda župana


Pročitano 138 puta