13.09.2024.

U Krapini otvoren 32. Zagorski gospodarski zbor

Objavljeno u kategorijama: Novosti

 Naslovna


Jučer je u Sportskoj dvorani Srednje škole Krapina svečano otvorena najveća manifestacija gospodarstva i obrtništva u Krapinsko-zagorskoj županiji, 32. Zagorski gospodarski zbor.

Ova već tradicionalna manifestacija okupila je brojne izlagače iz različitih sektora s ciljem jačanja lokalnog gospodarstva i promocije obrtničkih vještina, a svečanom programu prisustvovao je zamjenik župana Ratimir Ljubić.

Sajam se održava od 12. do 14. rujna 2024. godine, a na njemu se predstavlja oko 200 izlagača, među njima su i obrtnici iz Koprivničko- križevačke županije.

Uzvanicima se uvodno obratio župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar koji je podsjetio kako je Krapinsko-zagorska županija proglašena Europskom poduzetničkom regijom za 2025. godinu. Zahvalio je svima koji investiraju u gospodarstvo županije te time doprinose razvojnom ciklusu javnog i privatnog sektora.

župan Krapinsko zagorske županije Željko Kolar

Sve okupljene na otvorenju zbora pozdravili su i izaslanici državnih i lokalnih vlasti, uključujući predstavnika predsjednika Republike Hrvatske Velibora Mačkića, gradonačelnika Krapine Zorana Gregurovića, državnog tajnika iz Ministarstva gospodarstva Gorana Romeka, zamjenika župana Zagrebačke županije Ervina Kolarca, te čelnici gospodarske i obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije, Anđelko Švaljek i Nenad Kučiš.

Nakon svečanog otvorenja zamjenik Ljubić zajedno sa predsjednicom Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije Irenom Kovačić obišao je izlagače iz naše županije, poželjevši im da se u dva dana sajma predstave u najboljem svjetlu te da sklope nove poslovne kontakte.  

WhatsApp Slika 2024 09 12 u 14.03.19 33d97c6b

Zbor su zajednički organizirali Krapinsko-zagorska županija, Grad Krapina, Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Krapina, Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije i Radio Kaj te Zagrebačka županija kao županija partner.

Služba ureda župana 

Izvor: KKŽ;KZŽ

Pročitano 126 puta