14.09.2024.

Održan 15. Županijski polumaraton „Kalnik-Križevci ’24 – KTC“ i „5. Križevačka osmina“

Objavljeno u kategorijama: Novosti

SVA03516a


Danas su u Križevcima i na Kalniku održane sportske manifestacije, 15. Županijski polumaraton „Kalnik-Križevci ’24 – KTC“ i „5. Križevačka osmina“ koje su tradicionalno okupile  brojne natjecatelje iz cijele Hrvatske, ali i susjednih zemalja.

Ovaj događaj organizirala je Zajednica športskih udruga Križevci i AK Križevci pod pokroviteljstvom Koprivničko-križevačke županije, Grada Križevaca te Općine Kalnik. 

Podršku natjecateljima 15. Županijskog polumaratona pružili su zamjenik župana Ratimir Ljubić te načelnik Općine Kalnik Mladen Kešer, dok je  startu 5. Križevačke osmine u Križevcima prisustvovao i gradonačelnik Grada Križevci Mario Rajn.

DSC09036

Shedrack Kiptoo KIMAIYO osvojio je prvo mjesto na 15. Županijskom polumaratonu dok je drugo mjesto osvojio Elisha Kiprotich SAWE, a treće Igor Filipić. U kategoriji žena prvo mjesto osvojila je Rose JEPCHUMBA, drugo mjesto Faith KANGOGO, a treće Dubravka Horvat.

U utrci „5. Križevačka osmina“ prvi je u cilj utrčao Mario Martinčić, drugi Viktor Sabo, a treći Ante Blažević. U kategoriji žena prvo mjesto osvojila je Sara Špiranec, drugo Pia Sertić, a treće Ema Ljatifi.

Čestitke natjecateljima!

Izvor: križevci.tv

Služba ureda župana

Pročitano 102 puta