19.09.2024.

Početkom listopada „26. Dan voća Koprivničko-križevačke županije“

 20240919 101149


U prostorijama Županijske uprave danas je održan Organizacijski odbor povodnom manifestacija „26. Dan voća Koprivničko-križevačke županije“ koja se već tradicionalno organizira u gradu Đurđevcu.

Uz Županiju kao glavnog organizatora u organizaciji sudjeluju Grad Đurđevac i gradska Turistička zajednica, Ministarstvo poljoprivrede, Uprava za stručnu podršku razvoju poljoprivrede, područna jedinica Koprivnica te Udruga voćara i proizvođača voćnih prerađevina Koprivničko-križevačke županije i Poljoprivredna zadruga „Gruda“ za proizvodnju, skladištenje i distribuciju voća i povrća.

Organizacijski odbor otvorio je predsjednik odbora Ratimir Ljubić koji je zahvalio svima na dolasku i na doprinosu organizaciji manifestacije.  Na rasporedu dnevnog reda našle su se tri točke, a članovi su raspravljali o datumu održavanja i programu manifestacije kao i tehničkoj organizaciji.

Podsjetimo, Dani voća najznačajnija je manifestacija izlagačko-prodajnog karaktera posvećena promociji proizvodnje voća i voćnih prerađevina koja će i ove godine okupiti veliki broj OPG-ova koji će predstaviti svoje proizvode, a orijentirani su prema voćarskim kulturama i domaćoj proizvodnji.

Na odboru je usuglašeno da će se "26. Dan voća Koprivničko-križevačke županije“ održati 5. listopada 2024. godine na Trgu svetog Jurja u Đurđevcu s početkom u 9 sati, a sve zainteresirane voćare pozivamo da se prijave za izlaganje na Danu voća u Koprivničko-križevačku županiju. 

docPRIJAVNICA_DANI_VOĆA_2024doc.doc

Služba ureda župana 

Pročitano 130 puta