22.09.2024.

Gotovo 500 vatrogasaca sudjelovalo na 14. Županijskom natjecanju vatrogasaca

Objavljeno u kategorijama: Novosti, Zaštita i spašavanje

CN9A1977


Danas je u organizaciji Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije i uz pokroviteljstvo Koprivničko-križevačke županije na sportskom igralištu NK Rasinja održano 14. Županijsko natjecanje vatrogasaca Koprivničko-križevačke županije koje je okupilo gotovo 500 vatrogasaca iz cijele županije. Natjecala se 41 ekipa dobrovoljnih vatrogasnih društava i javnih vatrogasnih postrojbi koje su snage, spremnost i vještine odmjerile u vježbi s vatrogasnom motornom štrcaljkom te u štafetnoj utrci na 400 metara  s preprekama.

CN9A1803

Podršku natjecanju pružili su župan Darko Koren i zamjenik župana Ratimir Ljubić, predsjednik Općinskog vijeća Općine Rasinja Zvonimir Fajfarić i zamjenik općinskog načelnika Nikica Štibić.

CN9A1750

Nakon uzbudljivog natjecanja uslijedio je prijavak županijskog vatrogasnog zapovjednika Zvonimira Habijana županu Korenu, a potom je predsjednik Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije Darko Palaš u prigodnom govoru pozdravio sve sudionike te zahvalio Županiji, domaćinima iz Rasinje te svim partnerima na potpori. Predsjednik Fajfarić je uime domaćina čestitao svim sudionicima na sportskom i fer natjecanju, a čestitku je uputio i župan Koren.

CN9A1871

„Ovo je sjajan pokazatelj koliko je vatrogastvo u našoj sredini razvijeno i cijenjeno jer okupiti 500 vatrogasaca nije nimalo lako. Vi ste naša uzdanica, najveća i najbrojnija snaga koja se iskazala u svim situacijama, a posebnu vrijednost ima i vaš angažman u zajednici u smislu društvenog pokretača raznih aktivnosti. Čestitam svima koji su danas nastupili, pokazali ste i u ovom natjecateljskom smislu da ste vrlo ozbiljni i da uvijek dajete sve od sebe. Županija će vam kao i dosada biti snažna potpora kako bi vatrogasni županijski sustav bio na najvišoj kvalitativnoj razini“, istaknuo je župan Koren.

CN9A1817

Nakon prigodnih govora podijeljeni su pehari i priznanja, a sveukupni pobjednik natjecanja je DVD Gregurovec. Pregled službenih  rezultata i plasmana ekipa po svim kategorijama će biti dostupan na stranicama Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije po isteku zakonskog roka za žalbu od 15 dana.

Privremene i neslužbene rezultate donosimo u nastavku.

pdfClanice_A.pdf pdfClanice_B.pdf pdfClanovi_A.pdf pdfClanovi_A_g.pdf pdfClanovi_A_g.pdf pdfClanovi_B_g.pdf

Služba ureda župana

Pročitano 420 puta