24.09.2024.

Objavljen je natječaj za Naj-akciju 2024.

Objavljeno u kategorijama: Novosti

Logo Gradovi i opcine


Savez Društava „Naša Djeca“ Hrvatska objavio je poziv gradovima i općinama uključenima u program „Gradovi i općine – prijatelji djece“ da osmisle, provedu i prijave svoje Naj-akcije za tekuću godinu.

Od gradova i općina koji sudjeluju u program očekuje se da u okviru svojih godišnjih aktivnosti, odaberu, kreiraju i realiziraju novu aktivnost koja će biti prepoznata kao najkorisnija i najpotrebnija za djecu u njihovoj zajednici.

Prijave za „Naj-akciju 2024.“ moraju biti dostavljene na priloženom obrascu do 24. listopada 2024. godine, uz sve potrebne priloge poput fotografija, DVD-a, isječaka iz medija i slično. Dokumentacija se šalje Središnjem koordinacijskom odboru akcije „Gradovi i općine – prijatelji djece“ u Savezu DND, Amruševa 10/IV, 10000 Zagreb, s napomenom „Za Naj-akciju 2024.“

Važno je istaknuti da je natječaj otvoren isključivo za gradove i općine koji su dio programa „Gradovi i općine – prijatelji djece“.

Stručna komisija ocijenit će prijavljene akcije i predložiti vrstu priznanja, a o proglašenju dobitnika te uručivanju povelja i pohvala svi sudionici bit će pravovremeno obaviješteni.

Podsjećamo da Koprivničko-križevačka županija nosi prestižni status „Županija-prijatelj djece“, što potvrđuje njezinu posvećenost ulaganju u djecu i mlade kroz različite projekte. Ovaj status dodatno se jača kroz stalni razvoj novih inicijativa i suradnju s ustanovama, organizacijama i djecom, a Županija također aktivno pomaže svim jedinicama lokalne samouprave u stjecanju tog prestižnog statusa.

Prijavni obrazac kao i kriteriji za provedbu Naj-akcije nalaze se u prilogu.

final_Naj-akcija_2024._Obrazac_opis-projekta.doc

final_Naj-akcija-2024._kriteriji.pdf 

Služba ureda župana 

Pročitano 89 puta