24.09.2024.

Županijska Udruge dragovoljaca i veterana domovinskog rata osvojila četvrto mjesto na sportskom natjecanju u Varaždinu

Objavljeno u kategorijama: Novosti

Varazdin 28 10


Sportske ekipe Udruge dragovoljaca i veterana domovinskog rata Republike Hrvatske, podružnice Koprivničko-križevačke županije sudjelovale su na 28. Državnom športskom natjecanju dragovoljaca i veterana „Varaždin 2024.“ koje se održalo prošlog vikenda u Varaždinu.

Podružnica Koprivničko-križevačke županije nastavila je svoju tradiciju sudjelovanja na natjecanju te je ove godine osvojila odlično četvrto mjesto u ukupnom poretku između 21 županijske podružnice, što je najbolji rezultat do sada.

Varazdin 28 9

Ukupno 39 članova udruge natjecalo se u disciplinama: streljaštvo, kuglanje, šah, elektronički pikado, sportski ribolov, viseća kuglana, stolni tenis i boćanje.

Sjajni rezultati ostvareni su u brojnim kategorijama pa je tako u kategoriji viseća kuglana osvojeno drugo mjesto, isto kao i u kategoriji sportski ribolov, dok je četvrto mjesto osvojeno u kategoriji kuglanje. U kategoriji stolni tenis osvojeno je četvrto mjesto, u kategorija streljaštvo sedmo mjesto, u kategoriji boćanje osmo mjesto, u kategoriji šah deveto mjesto te u kategoriji elektronički pikado trinaesto mjesto.

Varazdin 28 5

Posebna priznanja osvojili su pojedincima koji su se istaknuli u svojim disciplinama, pa je tako Ivica Međimurec iz Novog Virja zabilježio najbolji pojedinačni rezultat u svom sektoru s ulovom od 12,45 kg ribe. Šahist Darko Škrobot briljirao je na četvrtoj šahovskoj ploči ostvarivši sve pobjede. Stolnotenisači su osvojili  četvrto mjesto dok su prošlogodišnji pobjednici u kategoriji viseće kuglane ove godine osvojili drugo mjesto.

Svečano proglašenje najboljih ekipa i pojedinaca održano je u „Arena centru“ Varaždin, gdje se okupilo preko 800 natjecatelja, branitelja i gostiju. Prisutne su pozdravili ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved, predsjednik UDVDR RH general Slavko Barić te župan Varaždinske županije Anđelko Stričak, koji su uručili pehare i medalje.  

Varazdin 28 8

Čestitamo svim našim sportašima na iznimnim postignućima i želimo im puno uspjeha na idućim 29. državnim igrama. 

Izvor fotografija: UDVDR RH Podružnica Koprivničko-križevačke županije

Služba ureda župana

Pročitano 104 puta