24.09.2024.

Obrtnički i gospodarski sajam održava se od 08. do 10. studenog

Objavljeno u kategorijama: Novosti

OGS otvorenje i obilazak 1


U utorak 24. rujna u maloj gradskoj vijećnici u Križevcima održana je druga sjednica Organizacijskog odbora povodom obilježavanja 26. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije. Predsjednik Organizacijskog odbora župan Darko Koren otvorio je sjednicu te zahvalio prisutnima na njihovom doprinosu pri organizaciji ovogodišnjeg sajma, a ispred suorganizatora, Grada Križevaca okupljene članove pozdravio je gradonačelnik Mario Rajn.

img 8457

Na sjednici se raspravljalo o temi sajma i odabiru partnera kao i samom programu, a direktorica sajma Marinela Bašić Majdak pozvala je sve zainteresirane izlagače da se za sve informacije obrate Obrtničkoj komori Koprivničko-križevačke županije putem telefona 048 623 408 ili e-mailom Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Osim tradicionalnih aktivnosti, poput proslave Martinja po Križevačkim štatutima, modne i frizerske revije te izložbe malih životinja, najavljeni su i novi sadržaji koji će biti predstavljeni javnosti.

img 8462

Definiran je i datum 26. Obrtničkog i gospodarski sajama koji će se ove godine održati od 8. do 10. studenog u organizaciji Koprivničko-križevačke županije, uz suorganizaciju Grada Križevaca, Hrvatske gospodarske komore Županijske komore Koprivnica, Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije, Udruženja obrtnika Križevci, PORA Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije te turističkih zajednica županije i Grada Križevaca.

img 8465

Pozivamo sve zainteresirane izlagače da se prijave za sudjelovanje na najznačajnijem sajmu Koprivničko-križevačke županije.

Potrebnu dokumentaciju možete pronaći na stranicama Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije.

ogs logo 12.7.2024

Izvor fotografija: Grad Križevci

 

Služba ureda župana

Pročitano 45 puta