28.09.2024.

Vatrogasci DVD-a Miholjanec dobili novo navalno vozilo

Objavljeno u kategorijama: Novosti, Zaštita i spašavanje

Vatrogasci


Dobrovoljno vatrogasno društvo iz Miholjanca, naselja na području Općine Virje, dobilo je navalno vozilo koje je kupljeno od Javne vatrogasne postrojbe Krapina. Svečanoj primopredaji  prisustvovali su zamjenik župana Ratimir Ljubić, načelnik Općine Virje Mirko Perok i predsjednik Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije Darko Palaš.

Zahvalu Općini, Županiji i sponzorima koji su sudjelovali u nabavi vozila vrijednog 26 tisuća eura uputio je predsjednik Dobrovoljnog vatrogasnog društva Miholjanec i Vatrogasne zajednice Općine Virje Damir Drljanovčan koji je istaknuo da će vozilo olakšati intervencije, ali i privući mještane da se uključe u rad Društva.

GDJ 9286

Prigodnim riječima obratili su se i zamjenik Ljubić, načelnik Perok i predsjednik Palaš koji su podsjetili na vrijednost dobrovoljnog vatrogastva u zajednici te pozvali mlade da se uključe i svojim angažmanom pridonesu ne samo sigurnosti svojih sredina već i društvenom razvoju u kojem vatrogastvo ima važnu ulogu.

Na kraju svečanosti dodijeljene su i zahvalnice Općini i Županiji, a potom je vozilo blagoslovio župnik u Miholjancu vlč. Miro Denac.

GDJ 9391

Foto: Đ.Grčić/podravski.hr

Služba ureda župana

Pročitano 66 puta