29.09.2024.

Najbolji motocross vozači u Kozarevcu priredili adrenalinski spektakl

 kozarevac motokros tp64


Staza „Karasov brijeg“ u Kozarevcu i ove je godine okupila najbolje vozače u motocross svijetu te je kroz dva dana održavanja natjecanja posjetiteljima priuštila adrenalin i pravi sportski spektakl. Manifestacija se odvija na stazi koja je višestruko nagrađivana za najbolju pripremu i organizaciju utrke u Hrvatskoj, a 2011. godine Kozarevac je bio i domaćin Europskog prvenstva u motocrossu.

kozarevac motokros tp50

Potporu današnjim događanjima, a na rasporedu su bile međunarodna utrka Kup Hrvatske i Otvoreno prvenstvo Hrvatske, na otvorenju su pružili župan Darko Koren i zamjenik župana Ratimir Ljubić, načelnik Općine Kloštar Podravski Siniša Pavlović, načelnik Općine Kalinovac Darko Sobota, direktor Turističke zajednice područja Dravski peski Robert Čimin te predsjednik Hrvatskog motociklističkog saveza Stjepan Peršin.

kozarevac motokros tp42

Događaj je organizirao Motoklub KarasTeam iz Kozarevca uz suorganizaciju Hrvatskog motocistkličkog saveza i Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije, uz  partnerstvo Koprivničko-križevačke županije, Općine Kloštar Podravski, Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije i Turističke zajednice područja Dravski peski te potporu Hrvatske turističke zajednice i sponzorstvo brojnih tvrtki.

kozarevac motokros tp46

Foto: epodravina.hr

Služba ureda župana

Pročitano 125 puta