01.10.2024.

Najava - Obilježavanje Nacionalnog tjedna dojenja u Koprivnici

Objavljeno u kategorijama: Novosti

20231005 100306


Pozivamo vas da nam se pridružite u srijedu 02. listopada 2024. godine od 10:00 do 12:00 sati na Zrinskom trgu u Koprivnici gdje ćemo zajedno s patronažnim sestrama Doma zdravlja Koprivničko-križevačke županije, Udrugom RODA, Srednjom medicinskom školom Koprivnica obilježiti Nacionalni tjedan dojenja.
slika1
Aktivnost koju organizira Dom zdravlja Koprivničko-križevačke županije provodi se u okviru projekta „Zajedno za dojenje“ koji sufinancira Koprivničko- križevačka županija.
Ovogodišnji je slogan "Premostimo razlike: Podrška dojenju za sve". Ova aktivnost ističe važnost dojenja te potrebu za stvaranjem podržavajuće okoline za sve majke i bebe. Kroz ovaj događaj želimo dodatno osvijestiti javnost o značaju dojenja i pružiti podršku majkama, trudnicama i obiteljima.

slika2

Na štandovima udruge Roditelji u akciji, Patronažne službe i Doma zdravlja Koprivničko-križevačke županije dijelit će se informativno-edukativni materijali o dojenju, pružiti stručni savjeti o pripremi za dojenje te informacije o podršci u zajednici.
Posebno pozivamo sve majke, očeve, trudnice i dojilje da nam se pridruže i budu dio ove važne inicijative.

slika4

Podsjetimo, Nacionalni tjedan dojenja u Hrvatskoj se obilježava od 1. do 7. listopada kako bi se podsjetilo na ključnu ulogu dojenja u zdravlju majki i djece te kako bi se naglasila potreba za jačanjem podrške i informiranosti o dojenju.

slika5

U slučaju lošeg vremena, događaj će se održati u dvorani za sastanke Doma zdravlja Koprivničko-križevačke županije, Trg Dr. Tomislava Bardeka 10, Koprivnica.

Radujemo se vašem dolasku!

 

Služba ureda župana 

Pročitano 61 puta