Toggle Title Preuzmi
document 17. Odluka o izmjenama i dopuni Odluke o visini turističke pristojbe za 2025. godinu na području Koprivničko-križevačke županije Preuzmi (docx, 26 KB)
document 16. Odluka o izmjenama odluke o mrtvozorstvu Preuzmi (docx, 113 KB)
document 15. Odluka o izmjeni Odluke o upravnim tijelima 2024 savjetovanje Preuzmi (doc, 54 KB)
document 14. Zaključak o usvajanju Izvješća o radu župana Preuzmi (docx, 13 KB)
document 13. Odluka o dodjeli Zahvalnice Koprivničko-križevačke županije Preuzmi (docx, 23 KB)
document 12. Odluka o dodjeli Zahvalnice Koprivničko-križevačke županije Preuzmi (docx, 23 KB)
document 11. Odluka o dodjeli Zahvalnice Koprivničko-križevačke županije Preuzmi (docx, 23 KB)
document 10. Odluka o dodjeli Zahvalnice Koprivničko-križevačke županije Preuzmi (docx, 23 KB)
document 9. Odluka o dodjeli Zahvalnice Koprivničko-križevačke županije Preuzmi (docx, 23 KB)
document 8. Odluka o dodjeli nagrade Koprivničko-križevačke županije za iznimno postignuće u protekloj godini Preuzmi (docx, 23 KB)
document 7. Odluka o dodjeli nagrade Koprivničko-križevačke županije za iznimno postignuće u protekloj godini Preuzmi (docx, 24 KB)
document 6. Odluka o dodjeli nagrade Koprivničko-križevačke županije za doprinos ugledu i promociji Koprivničko-križevačke županije Preuzmi (docx, 23 KB)
document 5. Odluka o dodjeli nagrade Koprivničko-križevačke županije za doprinos ugledu i promociji Koprivničko-križevačke županije Preuzmi (docx, 23 KB)
document 4. Odluka o dodjeli nagrade Koprivničko-križevačke županije za promicanje inovatorstva „Marcel Kiepach“ Preuzmi (docx, 24 KB)
document 3. Odluka o dodjeli nagrade Koprivničko-križevačke županije za promicanje ljudskih prava „Mara Matočec“ Preuzmi (docx, 23 KB)
document 2. Odluka o dodjeli nagrade Koprivničko-križevačke županije za životno djelo Preuzmi (docx, 24 KB)
document 1. Odluka o prestanku mandata i početku obnašanja dužnosti članova Županijske skupštine Koprivničko-križevačke županije Preuzmi (docx, 16 KB)
document 32. Zaključak o davanju suglasnosti na Izvješće o radu i utrošku sredstava Zavoda za prostorno uređenje Koprivničko-križevačke županije za 2023. godinu Preuzmi (docx, 13 KB)
document 31. Zaključak o davanju suglasnosti na Godišnje financijsko izvješće Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode na području Koprivničko-križevačke županije za 2023. godinu Preuzmi (docx, 14 KB)
document 30. Zaključak o davanju suglasnosti na Izvješće o ostvarivanju godišnjeg programa rada Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode na području Koprivničko-križevačke županije s aktivnostima zaštite, održavanja, očuvanja, promicanja i koriš Preuzmi (docx, 13 KB)