04.03.2022.

Na području županije potvrđena 24 nova slučaja bolesti COVID-19

Objavljeno u kategorijama: Novosti, Covid 19

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije obavještava javnost kako su na području županije potvrđena 24 nova slučaja zaraze koronavirusom, a trenutno je aktivno 114 slučaja bolesti COVID-19.

Ozdravilo je 16 osoba, a na bolničkom se liječenju nalazi 28 pacijenataod čega ih je pet na respiratoru. U OB Koprivnica preminule su dvije osobe (1941. i 1945. godište) s pozitivitetom na koronavirus koje su u kliničkoj anamnezi imale i druge pridružene bolesti, a jedna nije bila cijepljena protiv koronavirusa.

Tijekom jučerašnjeg dana izuzet je 71 uzorak – PCR i brzim antigenskim testiranjem, sa sumnjom na koronavirus. Od početka pojave SARS – CoV-2 virusa na području županije bolest COVID-19 potvrđena je kod ukupno 24.293 osobe.

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije apelira na građane da se pridržavaju svih epidemioloških mjera prevencije i  zdravstvenih uputa kako bi se ograničilo širenje zaraze koronavirusa. Samo odgovornim ponašanjem možemo zaštititi vlastito zdravlje i zdravlje sugrađana.

 

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije

Pročitano 891 puta