21.03.2022.

Na području županije od bolesti COVID – 19 ozdravilo 18 osoba, na bolničkom liječenju 12 pacijenata

Objavljeno u kategorijama: Novosti, Covid 19

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije obavještava javnost kako na području županije nema zabilježenih novih slučaja zaraze koronavirusom, a trenutno je aktivno 56 slučaja bolesti COVID-19.

Ozdravilo je 18 osoba, a na bolničkom se liječenju nalazi 12 pacijenataod čega je jedan na respiratoru. U OB Koprivnica preminule su dvije osobe (1940. i 1953. godište) s pozitivitetom na koronavirus koje nisu bile cijepljene te su u kliničkoj anamnezi imale i druge pridružene bolesti.

Tijekom proteklog tjedna brzim antigenskim testiranjem izuzeto je 708 uzoraka sa sumnjom na koronavirus, od kojih je 91 bio pozitivan. Od početka pojave SARS – CoV-2 virusa na području županije bolest COVID-19 potvrđena je kod ukupno 24.518 osoba.

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije apelira na građane da se pridržavaju svih epidemioloških mjera prevencije i  zdravstvenih uputa kako bi se ograničilo širenje zaraze koronavirusa. Samo odgovornim ponašanjem možemo zaštititi vlastito zdravlje i zdravlje sugrađana.

 

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije

Pročitano 905 puta