13.11.2022.

U sklopu 24. Obrtničkog i gospodarskog sajma KKŽ održana revija frizura i modnih kreacija

Objavljeno u kategorijama: Novosti, Gospodarstvo i komunalna djelatnost

IB Revija KZ 12112022 32

Drugog dana 24. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije, u sklopu bogatog cjelodnevnog programa na kojem proizvode i usluge posjetiteljima i potencijalnim poslovnim partnerima predstavlja 200-tinjak izlagača iz Hrvatske i inozemstva, održana je revija frizura i modnih kreacija koja je oduševila posjetitelje.

Reviju je uime Koprivničko-križevačke županije i organizatora Sajma otvorio županijski pročelnik Darko Masnec koji je čestitao obrtnicima na sjajnim kreacijama te istaknuo kako je i ovogodišnji sajam pokazao da županijski obrtnici unatoč zahtjevnim okolnostima tržišta pronalaze ideje, kreacije i najvažnije, tržište za svoje proizvode i usluge.

Revije su organizirali Udruženje obrtnika Križevci i Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, a frizure i kreacije su predstavili mladi i nešto stariji modeli koji su brojnoj publici na modnoj pisti pokazali odjeću, obuću, nakit i svečane frizure.

Program se nastavlja i danas pa Vas pozivamo da posjetite Sajam i podržite obrtnike.

Nedjelja

9:00 Međugradska i 31. Međužupanijska izložba malih životinja (organizator: Udruga uzgajivača hrvatskih pasmina peradi „Kukmica“ Križevci)   

  • Mjesto održavanja: Sportska dvorana O.Š. Ljudevita Modeca

12:00  Okrugli stol na temu „Kratki lanci opskrbe u poljoprivredi uz izgradnju distributivnih centara za meso, voće i povrće“

  • Mjesto održavanja: Sportska dvorana O.Š. Ljudevita Modeca

15:00   IZBOR NAJATRAKTIVNIJEG IZLOŽBENOG PROSTORA

  • Mjesto održavanja: Sportska dvorana O.Š. Ljudevita Modeca

17:30   NAGRADNA IGRA SAJMA – svečano izvlačenje dobitnika

  • Mjesto održavanja: Sportska dvorana O.Š. Ljudevita Modeca

18:00   ZATVARANJE SAJMA

Izvor fotografija: epodravina.hr

Služba ureda župana

 

Pročitano 1275 puta