17.05.2024.

Školarci na Maloj virovskoj prkačijadi pokazali svoje slastičarske vještine

Objavljeno u kategorijama: Novosti

IMG 6404


Nakon otvorenja Vrtićke virovska prkačijade, danas je u Osnovnoj školi prof. Franje Viktora Šignjara u Virju svečano otvorena i deveta po redu Mala virovska prkačijada – natjecanje učenika osnovnih škola središnje Podravine u pripremi i prezentaciji prkača.  

IMG 6353

Ukupno se natjecalo devet osnovnih škola, a školarce su podržali zamjenik župana Ratimir Ljubić te pročelnica Melita Ivančić koji su školarcima i njihovim mentorima čestitali na marljivosti te ih pohvalili na očuvanju tradicijske baštine naše županije.

IMG 6395

Dobrodošlicu su uputile ravnateljica škole Marica Cik Adaković i majstorica slastičarstva i međunarodna sutkinja Dragica Lukin te predsjednica Udruge žena Virje Jasna Šignjar koje su svim natjecateljima zaželjele uspješno natjecanje te izrazilo zadovoljstvo odazivu sudionika.

IMG 6433

Zamjenik Ljubić službeno je otvorio 9. Malu virovsku prkačijadu te kazao kako su svi koji se natječu pobjednici te  poželio da se i na jubilarnoj desetoj Maloj virovskoj prkačijadi iduće godine natjecatelji ponovno okupe u još većem broju.   

Bogati program nastavlja se danas i tijekom vikenda, a svečano otvorenje središnjeg događanja 9. Virovske prkačijade će se održati sutra u 10.30 sati. Program možete pogledati OVDJE.

Služba ureda župana

Pročitano 411 puta