01.03.2024. U okviru projekta “Tourbo” objavljen poziv za iskaz interesa stručnjaka u pružanju inovacijskih usluga msp-ovima u sektoru turizma

tourbo logo


Projekt “TOURBO” odobren je u okviru 1. Poziva Interreg Europe Programa 2021.-2027. ukupne vrijednosti 1,9 milijuna EUR čija provedba traje od 01. ožujka 2023. godine do 31. svibnja 2027. godine.

Vodeći partner u projektu je Gospodarska komora za trgovinu, industriju i plovidbu u Sevilli iz Španjolske, a u projektu uz vodećeg partnera sudjeluje još 7 projektnih partnera iz 7 europskih država: Laponsko sveučilište za primijenjene znanosti iz Finske, Trgovačka i industrijska komora Vratsa iz Bugarske, Regija Marche iz Italije, Tvrtka za istraživanje, obrazovanje, inovacije i razvoj regije Sjeverni Egej iz Grčke, Tvrtka za turistički marketing i događanja „Doživite Bremerhaven“ iz Njemačke, Vijeće okruga Donegal Irska i  Razvojna agencija PORA KKŽ iz Hrvatske.

Poziv za iskaz interesa stručnjaka u pružanju inovacijskih usluga MSP-ovima u sektoru turizma dio je Pilot akcije koje u projektu provode projektni partneri, regija Marche iz Italije i Tvrtka za istraživanje, obrazovanje, inovacije i razvoj regije Sjeverni Egej iz Grčke. Kroz objavljeni Poziv za iskaz interesa cilj je prikupiti listu individualnih, privatnih ili javnih stručnjaka koji imaju potrebna znanja o održivosti, digitalizaciji i energetskoj tranziciju u turizmu.

Poziv za iskaz interesa stručnjaka podnosi se do 30. rujna 2024. godine na obje e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Za sve potrebne informacije možete kontaktirati:

  • SVEM (regija Marche iz Italije): Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  • ELORIS (tvrtka za istraživanje, obrazovanje, inovacije i razvoj regije Sjeverni Egej iz Grčke): Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Više informacija Pozivu dostupno je OVDJE.

 

Interreg logo

Projekt je implementiran kroz program Interreg Europe, sufinanciran od strane Europskog fonda za regionalni razvoj.

Upravni odjel za gospodarstvo, komunalne djelatnosti i poljoprivredu

Stranica 1 od 19